Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sjećate se 21-godišnjakinje iz Brazila koja je prodavala svoju nevinost? E pa, mlada Brazilka je ponovno u akciji! Kako prvi put nije izgubila nevinost, odlučila ju je ponovno staviti na prodaju.


Catarina Migliorini, 21-godišnjakinja iz Brazila koja je već jednom svoju nevinost stavila na prodaju, ponovno je učinila istu stvar. No, ovoga je puta sama na internetu objavila ponudu, bez ikakvih posrednika. Minimalna ponuda je 100,00 dolara, a nada se da će zaraditi 1,5 miljuna dolara piše The Mirror.

Podsjetimo, Migliorni je postala prava internet senzacija kada je prvi puta svoju nevinost stavila na prodaju u sklopu projekta i snimanja dokumentarnog filma 'Virgins Wanted'.

>> Proslavila se prodajom nevinosti: 'Ja sam tu žrtva i još sam - djevica'

Njezino je djevičanstvo navodno za 780.000 dolara kupio japanski milijarder, a u jednom razgovoru za Huffington Post Migliorini je ispričala da do seksa na kraju nije došlo.

Tvrdi da kad se s njim susrela u restoranu u Sydneyju on nije izgledao onako kako joj ga je prezentirao filmaš Justin Sisley koji je bio idejni vođa projekta Virgins Wanted.

Vezani članci Koronavirus u Brazilu Planiraju novu mjeru: Cijepljeni više neće morati nositi maske Gia Kourtney - 4 Prodaje nevinost za gotovo milijun kuna, dosta joj je čekanja princa na bijelom konju

Inače, aukcija je mladoj Brazilki donijela veliku popularnost u zemlji što je iskoristila i za poziranje u Playboyju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook