Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nestali dječak

Ostavili dijete u šumi da ga discipliniraju, sada ga traži 130 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmogodišnji dječak nestao je u japnskoj šumi nakon što su ga roditelji ondje ostavili u znak kazne.

Spasioci od subote tragaju za dječakom čiji su nestanak u šumi na području Hokkaida u Japanu prijavili njegovi roditelji.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Japanski tenkovi na vojnoj vježbi Jačanje suradnje Dramatično upozorenje: "Svijet je na povijesnoj prekretnici, nadam se da će Amerika to razumjeti"

Isprva su policiji kazali kako se dječak izgubio u šumi dok su brali šumske plodove, međutim, kasnije su priznali da su ga oni natjerali da izađe iz automobila i ostavili ga, kako bi ga kaznili, jer je bacao kamenje na ljude i automobile, dok se ranije tog dana igrao u obližnjem parku.

Policiji su rekli da su se po njega vratili nekoliko minuta kasnije, ali ga više nije bilo.

'Želio sam ga disciplinirati, pa sam ga natjerao da izađe iz automobila kako bi ga malo uplašio. On je aktivno, živo dijete, ali bojim se kako je sada', rekao je otac za japanske dnevne novine Sankei. Područje na kojem se izgubio dom je divljim medvjedima.

U potragu je uključeno 130 osoba, među kojima su policijski službenici i djelatnici škole koju je pohađao sedmogodišnjak.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene