Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Politička kriza u Sloveniji

Janša ni ne pomišlja na ostavku: 'To su mokri snovi dečki iz pozadine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je Janša od političke krize na koji dan pobjegao u Azerbejdžan, njegova stranka mogući pad vlade naziva tek 'mokrim snovima dečki iz pozdaine'.

Premda su neki od koalicijskih partnera slovenskog premijera Janeza Janše postavili jučerašnji dan kao ultimatum do kojeg bi on trebao podnijeti ostavku, od njihove prijetnje da će u suprotnome oni napustiti vladajuću koaliciju zasad nema ništa.

Pročitajte i ovo Davor Ivo Stier Iznio četiri zahtjeva Stier o Bartuličnim zahtjevima: "Sigurno će naši timovi uskladiti program" Peđa Grbin O HDZ-u i DP-u Grbin: "Nema boljeg ljepila od novca"

>> 'Premijer Janša nedavanjem ostavke produbljuje političku krizu'

Sam je Janša u službenom posjetu Azerbejdžanu, a po povratku je najavio konferenciju za novinare, koja bi trebala biti održana krajem tjedna. U međuvremenu, iz parlamentarnog kluba njegove Slovenske demokratske stranke (SDS) Janšinu eventualnu ostavku nazivaju 'mokrim snovima dečki iz pozadine'. U priopćenju su dodali da su sada na potezu svi oni što najavljuju rušenje vlade i guranje Slovenije u krizu, prenosi Delo.

Slovenski se premijer prošlog tjedna našao u središtu korupcijskog skandala, s obzirom da je prema izvješću tamošnje Protukorupcijske komisije zabilježen nesrazmjer njegove prijavljene imovine i realnog stanja. On izvješće odbacuje i smatra ga političkim podmetanjem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene