Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baka s Kube proslavila 126. rođendan

'Ja sam najstarija na svijetu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospođa s Kube, koja je proslavila 126 rođendan, tvrdi da je upravo ona najstarija žena na svijetu.

Rodbina i prijatelji okupili su se kako bi s Juanom Bautista proslavili njezin 126 rođendan, piše AP. Vlasti Kube kažu kako Juana ima registrirane dokumente u kojim stoji da je rođena 2. veljače 1885. godine u gradu Ceiba Hueca, 900 km udaljenom od Havane, gdje još uvijek živi.

Pročitajte i ovo Kubanski vojnici - 1 plaćenici u potrazi za boljim životom Prevareni i očajni, idu u rat za Rusiju: "Potpisali smo ugovor s vragom, a vrag ne dijeli slatkiše" Eksplozija u hotelu na Kubi - 6 Krenulo prepucavanje Laži i obmane ili stvarna opasnost: SAD optužuje Kinu da svoje špijune opasno približava njihovom teritoriju

No, njezinu dob nije priznala istraživačka grupa iz Los Angelesa koja podatke o najstarijim osobama prosljeđuje u Guinnessove rekorde. Po njima to mjesto zauzima 114 godina star Amerikanac Besse Cooper.

No, ta sitnica nije pokvarila Juanino rođendansko slavlje kojem je prisustvovalo i njezinih 15 praunučadi i šestero prapraunučadi. Juaninin 80-godišnji sin Elevidio kaže da nitko ne vjeruje u dob njegove majke. 'Ni ne moraju, ali ona ima 126 godina', rekao je i razrezao golemu rođendansku tortu.

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene