Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izrael reketirao pojas Gaze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izrael je tijekom noći izveo niz zračnih napada na Pojas Gaze obrušivši se na sedam ciljeva, uključujući i kontrolnu točku snaga sigurnosti u blizini kuće premijera Ismaila Hanije u gradu Gazi.

Izraelski helikopter američke proizvodnje Apache raketirao je prostorije tjelohranitelja premijera Hanije nešto prije ponoći. U napadu nije bilo žrtava a glasnogovornica izraelske vojske je priopćila da ni Hanija, ni njegovi tjelohranitelji ni njegova kuća nisu bili metom napada.

Pročitajte i ovo Ismail Hanija Zračni napad Izraelci ubili tri sina i unuke šefa Hamasa u Gazi, on poslao važnu poruku Uništenja u Gazi - 2 Raste strah od šireg sukoba Sto dana rata Izraela i Hamasa, užasima se ne nazire kraj: "Nitko neće pobijediti"

"Meta je bio položaj koji vladajući Hamas koristi za svoje militantne aktivnosti", kazala je glasnogovornica.

Izraelsko je zrakoplovstvo izvelo četiri napada na grad Gazu te Khan Younis i Rafah. Mete su bile dvije Hamasove zgrade i tvornica metala za koju Izrael smatra da je Islamski džihad koristi kao tvornica oružja.

Palestinci su uzvratili u petak ujutro ispalivši iz Gaze pet
projektila na izraelski teritorij. Radi se o zapadnom dijelu pustinje Negev. U tom napadu nije bilo žrtava ni materijalne štete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene