Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izrael nakon raketnog napada ponovno zatvorio prijelaze u Gazi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izrael je ponovno u utorak blokirao ulaze u Gazu, nakon što su palestinski militanti ponovno ispalili rakete na izraelski teritorij i time prekršili krhko primirje koje se počelo primjenjivati prije 12 dana.

Izraelsko ministarstvo obrane zapovjedilo je vojsci da zatvori ključne izraelske prijelaze prema Gazi i da najmanje jedan dan ne propušta prijevoz robe, odgovarajući time na raketni napad preko noći, izvijestio je izraelski radio.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Napad na Izrael iron dome VIDEO Koja je tajna Željezne kupole? Pogledajte kako funkcionira najbolja protuzračna obrana na svijetu

U raketnom napadu nitko nije ozlijeđen niti je počinjena ikakva šteta, rekao je glasnogovornik vojske u Tel Avivu, a riječ je o petom raketnom napadu otkako se prije 12 dana počelo primjenjivati primirje.

Izrael je odgovorio na prijašnje napade privremeno zatvorivši prijelaze u Gazi koji su ponovno otvoreni u nedjelju nakon četiri dana potpune blokade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene