Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letak narušio 'idilu'

Iznad vrtića bordel: Prostitutke očeve pozivaju na 'happy hour'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednoj zgradi u njemačkom Nuernbergu već godinama se u prizemlju nalazi vrtić, a na prvom katu - javna kuća.

Unatoč toj činjenici do sada nije bilo većih problema. No, nedavno je na ulazu u zgradu zalijepljen letak u kojem jedna od djelatnica s kata reklamira svoje usluge, piše Bild.

Pročitajte i ovo Hrana u vrtiću Vladimira Nazora Roditelji u šoku FOTO Što se događa u zagrebačkom vrtiću? Hrana je sirova i nejestiva, objekt se raspada, ravnateljice se svi boje: "Prostači po hodnicima, djeca se pred njom popišaju od straha" Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti"

'Bok, ja sam Vanessa, vruća Čehinja. Radujemo se vašem posjetu. Možda biste željeli doći po djecu malo ranije i navratiti do mene', piše u oglasu koji je izazvao buru prosvjeda, posebice kod majki koje žele da prostitutke isele iz zgrade u kojoj svakodnevno borave njihova djeca.

'Ovo je nečuveno. Bojim se da će one i njihovi klijenti ovamo privući i pedofile', kazala je 33-godišnja majka Tatyana Mayer.

23-godišnja prostitutka Vanessa pak, poriče da je ona napisala i stavila letak. Ona i njezine kolegice su sigurne da im netko podmeće jer ih se želi otjerati. To ipak, nije umirilo roditelje pa se u rješavanje problema uključila i gradska vlast. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene