Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U jednoj zgradi u njemačkom Nuernbergu već godinama se u prizemlju nalazi vrtić, a na prvom katu - javna kuća.


Unatoč toj činjenici do sada nije bilo većih problema. No, nedavno je na ulazu u zgradu zalijepljen letak u kojem jedna od djelatnica s kata reklamira svoje usluge, piše Bild.

Vezani članci Slika nije dostupna Kuća časti: Stotine hrle u Salzburg na besplatne prostitutke Slika nije dostupna Tražite posao? Spavajte s prostitutkama, žele vas za to platiti!

'Bok, ja sam Vanessa, vruća Čehinja. Radujemo se vašem posjetu. Možda biste željeli doći po djecu malo ranije i navratiti do mene', piše u oglasu koji je izazvao buru prosvjeda, posebice kod majki koje žele da prostitutke isele iz zgrade u kojoj svakodnevno borave njihova djeca.

'Ovo je nečuveno. Bojim se da će one i njihovi klijenti ovamo privući i pedofile', kazala je 33-godišnja majka Tatyana Mayer.

23-godišnja prostitutka Vanessa pak, poriče da je ona napisala i stavila letak. Ona i njezine kolegice su sigurne da im netko podmeće jer ih se želi otjerati. To ipak, nije umirilo roditelje pa se u rješavanje problema uključila i gradska vlast. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.