Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock

Christopher Watts, 33-godišnjak iz Colorada, optužen za ubojstvo svoje trudne žene Shanann i dviju kćeri, prihvatio je nagodbu i priznao krivnju. Priznanjem je izbjegao smrtnu kaznu, ali ga očekuje doživotni zatvor.


Nagodbu da će priznanjem izbjeći smrtnu kaznu prihvatila je i obitelj njegove supruge koja je rekla kako ''nisu htjeli okončati njegov život kao što je on okončao živote njihove kćeri i unuka'', piše Daily Mail.

Vezani članci Pištolj za maske Američko rješenje američkog problema: Smislio pištolj koji puca maske Donald Trump Od ''zlatnog tuša'' do zlatnog standarda za tuševe: Trump konačno postigao ono što je želio od početka mandata

Watts se izjasnio krivim po devet točaka. Četiri slučaja ubojstva (po jedan za svako dijete, ženu i nerođeno dijete), nezakonit prekid trudnoće i tri slučaja neovlaštenog postupanja s mrtvim tijelima. Nakon priznanja rekao je kako njezinoj obitelji nije želio priuštiti godine suđenja.

Podsjetimo, stravičan zločin šokirao je svijet sredinom kolovoza. Nakon prijavljenog nestanka obitelji i Wattsovog gostovanja na lokalnoj televiziji, tijela djevojčica pronađena su na zemljištu naftne tvrtke u kojoj je Watts radio. Njihova majka Shanann, koja je bila trudna s dječakom kojeg je htjela nazvati Nico, pronađena je zakopana u blizini u vrlo plitkom grobu. Watts je tada ispričao svoju verziju događaja u koju policija nije povjerovala.

Rekao je kako je nedugo nakon priznanja da odlazi drugoj ženi preko monitora za nadzor djece vidio da je njegova supruga zadavila njihove dvije kćeri, trogodišnju Celeste i četverogodišnju Bellu. Tvrdio je kako je suprugu nakon toga zadavio u navali bijesa te sva tri tijela prevezao i ostavio u naftnom polje.