Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin koji je šokirao svijet

Izbjegao smrtnu kaznu: Priznao ubojstvo žene i dviju kćeri

Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock
Christopher Watts, 33-godišnjak iz Colorada, optužen za ubojstvo svoje trudne žene Shanann i dviju kćeri, prihvatio je nagodbu i priznao krivnju. Priznanjem je izbjegao smrtnu kaznu, ali ga očekuje doživotni zatvor.

Nagodbu da će priznanjem izbjeći smrtnu kaznu prihvatila je i obitelj njegove supruge koja je rekla kako ''nisu htjeli okončati njegov život kao što je on okončao živote njihove kćeri i unuka'', piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Predsjednik SAD-a Joe Biden Čeka se reakcija SAD-a Zbog smrti američkih vojnika raste pritisak na Bidena: "Jedini odgovor mora biti razorna vojna odmazda" Ilustracija Danas je Dan D Prijeti li SAD-u unutarnji sukob? Guverner se zainatio, stigla mu je ogromna podrška, čeka se Bidenov potez

Watts se izjasnio krivim po devet točaka. Četiri slučaja ubojstva (po jedan za svako dijete, ženu i nerođeno dijete), nezakonit prekid trudnoće i tri slučaja neovlaštenog postupanja s mrtvim tijelima. Nakon priznanja rekao je kako njezinoj obitelji nije želio priuštiti godine suđenja.

Podsjetimo, stravičan zločin šokirao je svijet sredinom kolovoza. Nakon prijavljenog nestanka obitelji i Wattsovog gostovanja na lokalnoj televiziji, tijela djevojčica pronađena su na zemljištu naftne tvrtke u kojoj je Watts radio. Njihova majka Shanann, koja je bila trudna s dječakom kojeg je htjela nazvati Nico, pronađena je zakopana u blizini u vrlo plitkom grobu. Watts je tada ispričao svoju verziju događaja u koju policija nije povjerovala.

Rekao je kako je nedugo nakon priznanja da odlazi drugoj ženi preko monitora za nadzor djece vidio da je njegova supruga zadavila njihove dvije kćeri, trogodišnju Celeste i četverogodišnju Bellu. Tvrdio je kako je suprugu nakon toga zadavio u navali bijesa te sva tri tijela prevezao i ostavio u naftnom polje. 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene