Obavijesti Video Pretražite Navigacija
199 sirijskih imigranata

Italija zaplijenila brod koji je prevozio sirijske izbjeglice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanske vlasti su zaplijenile brod koji se koristio za prijevoz ilegalnih imigranata preko Sredozemlja i koji je prevozio oko 200 Sirijaca koji su pobjegli pred građanskim ratom u svojoj domovini, izjavili su dužnosnici.

Talijanski patrolni čamci bili su u potjeri za ribarskim brodom s 15 članova posade koji se koristio za prijevoz imigranata u međunarodne vode nedaleko od obale Sicilije, priopćili su policija i tužiteljstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U više operacija U samo jednoj noći kod Lampeduse spašeno čak 700 izbjeglica Slika nije dostupna Spašavanje u tijeku STRAVIČNA TRAGEDIJA: Potonuo brod s 250 migranata, deseci mrtvih

>> Jeziva brojka: Broj sirijskih izbjeglica premašio 2 milijuna!

Posada broda već je prebacila izbjeglice u manji brod kojim su trebali doći do odredišta. Talijanski policijski čamci zaustavili su taj brod i našli 199 sirijskih imigranata, među kojima 64 djece.

Ribarski brod otegljen je u luku Catania na Siciliji. Brod je zaplijenjen kao posljedica istrage o utapanju šestero imigranata kod obale Sicilije u kolovozu, izjavili su tužitelji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene