Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alkoholno trovanje

Istrusio 56 'žestica' i umro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovani Francuz umro je od trovanja alkoholom pošto je istrusio 56 čašica žestokih pića u natjecanju u ispijanju alkohola, objavili su u srijedu francuski mediji.

Nesretan se događaj zbio tijekom vikenda u baru u Clermont-Ferrandu u kojem je bilo organizirano takmičenje u 'eksanju' što je moguće više alkoholnih pića. Točio se viski, konjak, rum i svi ostali oblici 'žestice' koje želudac može podnijeti.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!"

Neimenovani je 57-godišnjak oborio apsolutni rekord pošto je na iskap popio 56 'shootera', ali se njegov trijumf pretvorio u tragediju jer nekoliko sati poslije pao u komu.

Žurno je prevezen u bolnicu, ali je idući dan podlegao ogromnoj količini alkohola u organizmu.

Policija istražuje slučaj, a razmatra se i odgovornost vlasnika bara, koji bi mogao biti suočen s optužbom za ubojstvo iz nehaja zbog serviranja opasnih količina alkohola. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene