Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazna do pet godina zatvora?

Istraga virtualne krađe biljarskog stola i sofe na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski istražitelji pokrenuli su stvarnu istragu virutalnog 'zločina' - krađe vrijednih predmeta poput jacuzzija, dizajnerske sofe i biljarskog stola u igrici s Facebooka Pet Society.

Istraga se vodi oko 'ilegalnog i nasilnog upada' u e-mail račun - što bi po talijanskom kaznenom zakonu prijestupniku moglo donijeti i zatvorsku kaznu od jedne do pet godina. 'Ako želite namjestiti kuću morate posjetiti virtualne prodavaonice namještaja, odjeće i darova", rekla je 44-godišnja Paola Letizia koja je prijavila krađu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon potresa virtualni tsunami Počinje vježba: Crnu Goru pogađa virtualni tsunami Slika nije dostupna Probajte predvidjeti Top 11 zapanjujućih tehnoloških predviđanja koja su se ostvarila

>> Facebook kao bijeg od neugodnosti

Letizia, službenica u uredu za registraciju automobila u Palermu, prijavila je krađu slika, tepiha, akvarija, zrcala - ukratko, luksuznih predmeta koje je kupila kako bi opremila stan svoje virtualne mačke. Talijanska policija dobila je zadaću da pronađe kradljivca.(HIna)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene