Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dirljiva ljubavna priča

Ispunio joj posljednju želju: Oženio ženu koja umire od raka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dirljiva ljubavna priča dvoje zaljubljenih iz Kine u nekoliko se dana proširila cijelom regijom.

Zhu i Lina upoznali su se preko interneta kada je Lini postavljena dijagnoza raka rektuma (završnog dijela debelog crijeva). Tada su krenule i operacije, ali optimistična i vesela Lina nije od Zhua skrivala ništa oko svoje bolesti na njihovom prvom spoju. Iako bi se na spomen raka mnogi muškarci pri upoznavanju potencijalne partnerice preplašili, Zhua je bez obzira na sve osvojio Linin osmijeh. Tada je odlučio da će se brinuti za nju i pružiti joj sretan život, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Provjereno: Hajrudin Veletovac Ljubavna priča Već 13 godina brine za suprugu, a njihova priča vraća nadu u ljubav: "To nije žrtva. Žrtva je nešto drugo" Slika nije dostupna Poginula dan uoči vjenčanja Ljubav jača i od smrti: Oženio mrtvu mladenku!

>> Otkazala vjenčanje kako bi svom gušteru platila kemoterapiju

'Zaljubio sam se u nju na prvi pogled. Divna je, obzirna i ima jaku volju. Bila je mirna i jaka kada mi je pričala svoju priču. Zaljubio sam se u nju jer je odlučna i samostalna, vrlo čvrsta djevojka', ispričao je Zhu. Nažalost, Linino stanje se pogoršalo u idućih nekoliko mjeseci i Zhu se morao suočiti s posljednjom stvari koju je još želio s njom - vjenčanjem, što je bila i njezina posljednja želja.

Lina je željela imati i svadbeni album fotografija, a kako joj je stanje bilo jako loše sve su morali obaviti u bolnici. Dirnuti ovom ljubavnom pričom fotografi im nisu naplatili svoju uslugu, a bolnica je financirala dio Lininih lijekova. 'Vjerujem da će ljubav i brižnost Lini donijeti sreću. Želim joj sretan brak i oporavak od bolesti', rekao je direktor bolnice Li Minfu. Nažalost, Lina broji svoje posljednje dane, ali onako kako je željela - s muškarcem svog života.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene