Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rodila sina s Downom

Ispovijest žene koja je 'mužu dala ultimatum'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što ju je suprug provukao u javnosti kroz blato Ruzan Badalyan odlučila je ispričati svoju istinu o njihovu sinu rođenom s Downovim sindromom.

Ruzan Badalyan rodila je sina Lea 21. siječnja u jednom armenskom rodilištu. Dječak je rođen s Downovim sindromom. Njegov otac Sam tvrdi kako je majka zbog toga napustila svoje dijete te da je njemu postavila ultimatum - ili ona ili dijete.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji

Ipak, Ruzan tvrdi kako njen suprug lagao rekavši da je ona napustila dijete. Potvrdila je kako je samo nekoliko sati nakon poroda zatražila razvod od supruga, no kaže kako su se dogovorili da će dječak imati bolji život ako ode živjeti s ocem na njegov rodni Novi Zeland.

'Prvo što mi je palo na pamet kad sam čula za dijagnozu jest kako ne želim da moje dijete živi u zemlji u kojoj određeni stereotipi upravljaju životima osoba s Downovim sindromom. Želim da bude uključen u društvo koje će ga prihvatiti i u koje će se moći integrirati. Svi članovi naše obitelji složili su se da djetetove interese moramo staviti na prvo mjesto, te da jedino njegovo preseljenje u drugu državu može popraviti situaciju', napisala je Ruzan na svom Facebook profilu.

Rodila sina i dala suprugu monstruozan ultimatum: 'Ili on ili ja!'

Dodala je i kako joj je suprug rekao da ne želi da se razdvoje, no svaki put kad bi ga upitala što da rade - nije dobivala odgovor. 'Nikada nije sugerirao da bismo zajedno otišli dolje. Tada sam podnijela zahtjev za rastavom braka', napisala je Ruzan. Leov otac složio se kako je najbolje da se dijete preseli na Novi Zeland. 'Ja sam preuzeo tu odgovornost', rekao je.

A u najnovijem razvoju priče, Ruzanin suprug Sam rekao je kako joj ništa ne zamjera te da u potpunosti razumije pritisak koji joj je nametnut u domovini te da će joj kod njega uvijek biti otvorena vrata.

Ruzan dodaje kako joj suprug, dok je ona pokušavala odlučiti što da učini za budućnost svog sina, nije bio podrška već je plasirao u medije priču o ultimatumu koja apsolutno nije istinita.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene