Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok za novopečenog oca

Rodila sina i dala suprugu monstruozan ultimatum: 'Ili on ili ja!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bio je presretan kad je čuo prvi plač svojeg novorođenog sina dok je čekao ispred rađaone u bolnici. Nakon toga uslijedio je šok i ultimatum.

Život mu se 21. siječnja promijenio, ali za Samuela Forresta, rodom s Novog Zelanda, ne na način kako se to dogodi mnogim novopečenim očevima.

Pročitajte i ovo Nuklearni projektil, ilustracija "On je izdajica" Propagandistica Kremlja sasula opasne prijetnje: "Za pet godina ova zemlja neće postojati" Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave

Kad je liječnik izašao van iz rađaone u Armeniji, rekao mu je kako postoji problem s njegovim novorođenim sinom. Rečeno mu je da njegov sinčić Leo ima Downov sindrom.

Isprva šokiran, Forrest je ostao zatečen, no šokovima tu nije bio kraj. Njegova supruga dala mu je ultimatum - ako zadrži bebu, ona će zatražiti razvod, prenosi news.com.au.

"Pogledao sam mališana i rekao, divan je - savršen je i naravno da ću ga prihvatiti", prisjetio se Forrest. Njegova bešćutna supruga, svoj je ultimatu sprovela u djelo i zatražila razvod braka.

Forrest je tad odlučio da će pokušati vratiti se s novorođenim sinom na Novi Zeland. Pokrenuo je kampanju na stranicama GoFundMe i objasnio svoju priču te zatražio pomoć od 70.000 dolara, što bi mu bilo dovoljno za povratak na Novi Zeland, odranjivanje sina punih godinu dana i da radi povremeno dok ne nađe stalan posao.

Dobrota ljudi ostavila ga je bez teksta, jer je njegova kampanja prikupila u svega 10 dana 215.000 dolara (trenutno 340.000), a novac je doniralo preko 7000 osoba. "Zatečen sam i bez riječi", rekao je ponosni otac malenog Lea, čija budućnost sad izgleda ipak sigurnije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene