Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S još 10 žena krenula je na putovanje brodom do Essexa gdje je trebala biti njegovateljica. Završila je u kući koja će postati njezin zatvor narednih pet godina.


Žena koja je bila prisiljena spavati s devet muškarca dnevno dok je bila seksualna robinja otkrila je, za Sky News, sav horor koji proživljavaju robovi u današnjem dobu.

Oslobođena je prije pet godina u zapadnom Londonu kada je policija upala u jednu kuću.
Njezina priča počela je prije deset godina kada je platila 40.000 kuna za put od Nigerije do Velike Britanije gdje joj je obećan posao njegovateljice. S još 10 žena krenula je na putovanje brodom do Essexa. Završila je u kući koja će postati njezin zatvor narednih pet godina. Cijelo vrijeme bile su pod nadzorom čuvara, a za djevojke je bila zadužena svojevrsna madam, Mama G.

'Kada bi došle mušterije, čula bih kako nas opisuje; daje podatke o veličini grudi koje imamo, i drugih dijelova tijela, koliko smo visoke... Onda bi rekla broj sobe i poslala mušteriju', ispričala je 'Blessing', kako su je nazvali.

Kada bi pokušala upitati zašto je tamo, Mama G bi je tukla i palila joj noge i grudi vrućim željezom. Čuvari su joj 'napomenuli' da će je, ako bilo što pokuša, ubiti.

'Nisam željela umrijeti', kaže.

Vezani članci Dan slobode u Velikoj Britaniji DNEVNIK.hr u Londonu na Dan slobode - Englezi bijesni zbog aplikacije: Mnogi još dugo neće okusiti slobodu Ilustracija (Foto: iStock / Getty Images Plus) "Chelsea Cloisters oduvijek je bio zloglasno mjesto, a tradicija se nastavlja i danas"

Znate li koliko je u Hrvatskoj - robova?

Ipak, sa još šest žena uspjela je pobjeći kada su vrata slučajno ostala otvorena. Trčale su do pruge metroa: mislile su, ako već moramo umrijeti, neka nas zgazi i vlak.

'Došla sam u ovu zemlju u potrazi za boljim životom. Dobro sam odgojena, iz dobre obitelji. Udana sam, imam djecu. Nisam nikad ni pomislila da bih mogla završiti kao prostitutka. To je moja sramota', ispričala je ova hrabra žena koja je svoje sklonište pronašla u sigurnoj kući.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook