Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"nismo ga mi srušili"

Iranske vlasti tvrde da su crne kutije ukrajinskog aviona poslali na ispitivanje u laboratorij: "Mi ga nismo srušili!"

Srušio se avion od Irana do Ukrajine: Svi putnici poginuli - 3
Srušio se avion od Irana do Ukrajine: Svi putnici poginuli - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Srušio se avion od Irana do Ukrajine: Svi putnici poginuli - 2 Srušio se avion od Irana do Ukrajine: Svi putnici poginuli - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Srušio se avion od Irana do Ukrajine: Svi putnici poginuli - 3 Galerija 1/2 >>
Iranske vlasti predvode istragu zrakoplovne nesreće u kojoj je smrtno stradalo 176 ljudi kad je ukrajinski zrakoplov pao nedugo nakon polijetanja s teheranske zračne luke.

Iranske vlasti tvrde da nisu srušile ukrajinski avion koji je pao u srijedu ubrzo nakon polijetanja s aerodroma u Teheranu, a svi su putnici smrtno stradali.

Pročitajte i ovo Akrobatski let Krila Oluje i Red Arrows nad Zadrom akrobacijski letovi Letačke skupine Krila Oluje i Red Arrows danas lete iznad jedne županije Kod granice s Ukrajinom se srušio veliki ruski vojni avion Puno je poginulih VIDEO Objavljena snimka pada, srušio se ruski vojni avion! Medvedev poručio: "Ovdje nema ograničenja"

Crne kutije već su na ispitivanju u laboratoriju u Teheranu i istragu će voditi Iran, ističu lokalni mediji. Nadaju se da će izvući potrebne informacije, a ako ne uspiju, u pomoć će pozvati Ruse, Francuze, Kanađane ili Ukrajince, prenosi CBS News. Analiza podataka mogla bi potrajati dva mjeseca, a cijela istraga dvije godine.

SAD i Kanada ranije su kazali kako su ukrajinski avion srušile iranske snage. Američki dužnosnici bliski obavještajnim službama rekli su da je avion pogođen dvama projektilima zemlja-zrak. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene