Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navodno radili za Izrael

Iran: uhićeno više od 10 'špijuna'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Iranu je uhićeno više od 'deset špijuna' koji su radili za Izrael, rekao je iranski ministar informiranja Hejdar Moslehi na konferenciji za novinare koju je prenosila državna televizija.

'Uhićeno je više od deset osoba povezanih s raznim mrežama izraelskih obavještajnih služba', rekao je Moslehi.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

'Ubacivši se u obavještajni sustav Mosada, Islamska Republika je uspjela otkriti i pratiti Mosadove mreže i zadala im težak udarac', rekao je.

>> Nastaviti će se pregovori o nuklearnom pitanju

Dodao je da 'neprijateljski cilj nisu bili samo nuklearni pogoni jer dokumenti kojima raspolažu pokazuju da je cionistički režim usmjeren protiv svakoga znanstvenog napretka u Iraku'.

Iransko ministarstvo informiranja priopćilo je u ponedjeljak da je razbilo 'špijunskoterorističku mrežu povezanu s cionističkim režimom', odgovornu za ubojstvo iranskoga nuklearnog fizičara Masuda Ali Mohamadija u siječnju 2010., izvijestila je državna televizija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene