Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pri kraju dešifriranje podataka

Iran gradi kopiju američke bespilotne letjelice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranska vojska počela je graditi kopiju američke bespilotne letjelice koje se domogla prošle godine, objavili su iranski mediji u nedjelju.

Zapovjednik zrakoplovstva Revolucionarne garde, general Amir Ali Hajizadeh rekao je da su inženjeri u završnoj fazi dešifriranja podataka iz letjelice Santinel, koja se srušila u prosincu prošle godine blizu granice s Afganistanom, prenijela je agencija Mehr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno" Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

Teheran tvrdi da je letjelica srušena, no Washington to opovrgava i tvrdi da će Iran teško moći iskoristiti podatke zbog sustava zaštite u letjelicama koje operiraju nas neprijateljskim teritorijem. (Hina)

>> Iran će kopirati srušenu američku letjelicu RQ-170 'sentinel'

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene