Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada Amerikanka odlučila je u potragu za svojim biološkim roditeljima uključiti i najpopularniju društvenu mrežu.


Amerikanka Jenessa Simmons već tri godine traga za svojim biološkim roditeljima, no bez uspjeha. U krajnjem očaju odlučila se poslužiti Facebookom i zatražiti pomoć korisnika ove društvene mreže da prošire glas o njenoj potrazi.

Vezani članci HGSS HGSS u potrazi za nestalim 64-godišnjakom, priključuje se i MORH Slika nije dostupna Tražila majku, a potraga je završila tamo gdje je najmanje očekivala

Jenessa se slikala s natpisom na kojem su ispisane najvažnije informacije koje bi joj mogle pomoći da pronađe majku i oca. 'Pomozite mi da pronađem svoje biološke roditelje! Rođena sam 17. studenog 1991. godine u Utahu. Dali su mi ime Whitney, a oboje su imali 16 godina', stoji u njenom apelu javnosti.

>> Doznajte kako je mališan prikupio 115.000 lajkova na Facebooku!

Ova fotografiju do sad je podijelilo više od 150.000 ljudi, a Jenessa je već primila brojne mailove, od kojih su neki lažni, ali kaže i kako joj se javila žena koja vjeruje da je s njenom majkom išla u srednju školu. Kaže kako je bila sigurna da je pronašla majku kad joj je ta žena dala neke informacije o njoj samoj, kao i fotografije nje kao male djevojčice. 'Poslala mi je fotografije mene kao bebe koje joj je dala moja majka', rekla je Jenessa za Daily Mail.

Jenessa se sada se nada što skorijem susretu sa svojom biološkom majkom, a potom uskoro i ocem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook