Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sude joj

Influencerica optužena da je silovala 14-godišnjaka: "Bilo je šokantno"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Otac 14-godišnjaka iz Australije u srijedu je na sudu opisao kako se obiteljsko idilično jutro pretvorilo u mučnu situaciju nakon što mu je dječak rekao da ga je silovala tri puta starija žena.

Žena (46) je dječaku dala piti vino i nakon što su ispraznili tri boce, silovala ga je.

"Izgubio sam nevinost. Bilo je šokantno", rekao je dječak ocu dok je ovaj spremao doručak.

U šoku je tada bio i otac, a majka se razbjesnila nakon što im se 14-godišnjak povjerio o tome što mu se dogodilo početkom 2021. godine. Dječak se roditeljima otvorio u lipnju 2022., nakon što je upao u probleme u školi. Tada je bio prestrašen, uznemiren, potišten i tih, opisao je otac na suđenju 46-godišnjakinji koja poriče zločin. Nakon što im je priznao što mu se dogodilo, roditelji su s 14-godišnjakom odmah otišli na policiju prijaviti zlostavljanje.

Pročitajte i ovo Pokušaj pljačke poštanskog kombija Jeste li ih vidjeli? FOTO Policija objavila fotografije: Dva razbojnika pokušala orobiti poštara, traži se pomoć građana

Žena optužena za silovanje inače je influencerica, ali iz pravnih razloga sud ne otkriva njezin identitet, piše News.com.au.

Njezin odvjetnik Phillip Boulten kazao je da je 46-godišnjakinja priznala da je ljubila tinejdžera, ali poriče da ga je seksualno zlostavljala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene