Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Broj žrtava nepoznat

Indonezija: Najmanje 20 mrtvih u požaru u karaoke klubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je dvadeset osoba poginulo u petak u požaru u karaoke klubu u Medanu, u indonezijskoj pokrajini Sjevernoj Sumatri, gdje se zapalio poslovni kompleks u čijem krugu je bio i klub, priopćila je policija.

Vatrogascima je trebalo više od sat vremena da svladaju požar, a žrtve su u međuvremenu ostale 'zatvorene u zgradi', rekao je policijski načelnik Badrodin Haiti. 'Broj žrtava mogao bi biti i veći, budući da u jednu dvoranu još ne možemo ući. Iz nje kulja gust crni dim', dodao je.

Pročitajte i ovo Prabowo Subianto (L) i Gibran Rakabuming Raka (D) "Najbolji Indonežani" Nakon neslužbenih rezultata Subianto proglasio pobjedu, rivali daleko iza njega Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama

Požar je izbio u petak u 20.30 sati (14.30 po srednjoeuropskome vremenu) u karaoke klubu, na trećem katu poslovnog kompleksa s pet katova, dodao je načelnik koji je rekao da još nisu poznati uzroci nesreće.Vatrogasci su ugasili vatru i 'sada je zaustavljena evakuacija zgrade', dodao je. 'Završili smo prvu provjeru prostorija na trećem katu i čini se da nema drugih žrtava', rekao je.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene