Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najmanje je dvadeset osoba poginulo u petak u požaru u karaoke klubu u Medanu, u indonezijskoj pokrajini Sjevernoj Sumatri, gdje se zapalio poslovni kompleks u čijem krugu je bio i klub, priopćila je policija.


Vatrogascima je trebalo više od sat vremena da svladaju požar, a žrtve su u međuvremenu ostale 'zatvorene u zgradi', rekao je policijski načelnik Badrodin Haiti. 'Broj žrtava mogao bi biti i veći, budući da u jednu dvoranu još ne možemo ući. Iz nje kulja gust crni dim', dodao je.

Vezani članci Vozilo hitne pomoći, ilustracija Najmanje 27 osoba poginulo u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali učenici i njihovi roditelji, jedna osoba i dalje zarobljena Napad u Indoneziji (Foto: AFP) Strava u Indoneziji: Bombaši samubojice napali tri crkve, najmanje devetero ubijenih

Požar je izbio u petak u 20.30 sati (14.30 po srednjoeuropskome vremenu) u karaoke klubu, na trećem katu poslovnog kompleksa s pet katova, dodao je načelnik koji je rekao da još nisu poznati uzroci nesreće.Vatrogasci su ugasili vatru i 'sada je zaustavljena evakuacija zgrade', dodao je. 'Završili smo prvu provjeru prostorija na trećem katu i čini se da nema drugih žrtava', rekao je.(Hina)