Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska potjera

Indija: Ubijena dva pakistanska militanta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijska policija je u predgrađu New Delhija ustrijelila dvojicu naoružanih muškaraca za koje sumnja da su pakistanski militanti, u trenutku kada je u zemlji proglašen najviši stupanj pripravnosti uoči državnog praznika.

Protuteroristička ekipa ubila je dvojicu muškaraca u Noidi, dvadesetak kilometara od New Delhija nakon automobilske potjere, rekao je Brij Lal, načelnik policije u državi Utar Pradeš. 'Policija ih je pozvala da se zaustave', rekao je, ali su muškarci počeli pucati na policajce koji su uzvratili vatrom i ubili ih.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Ilustracija Zagrebački bjegunac Policija u filmskoj potjeri lovila bjegunca od Opatije do Rijeke: Autom je krenuo na njih, a onda se dao u bijeg

>> Indija optužuje pakistanske agencije

'Putovnice koje su pronađene kod te dvojice su pakistanske, ali ništa ne omogućuje da ih se poveže s Lashkar-e-Taibom (LeT), islamističkom skupinom koju New Delhi optužuje za atentate u Mubaju, rekao je Lal. 'Sigurno su Pakistanci, ali sve dok ne istražimo dokumente, ne možemo ništa reći o njihovoj mogućoj pripadnosti LeT-u', dodao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene