Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Indija otkrila trećeg osumnjičenog za napade u Bombaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu ubrzane istrage Indijske su vlasti ustanovile i otkrile identitet trećeg osumnjičenog za dobro koordinirane napade izvedene u utorak na nekoliko mjesta u Bombaju u kojima je poginulo najmanje 200 osoba, uglavnom civila.

Istražitelji nisu objavili pojedinosti o osumnjičenima, no policijski su dužnosnici izvijestili kako glavnim sumnjivcima smatraju pripadnike Lashkar-e-Tayyabe, islamističke militantne skupine s uporištem u Pakistanu koja djeluje u Kašmiru. 

Pročitajte i ovo Joe Biden nakon smrti vojnika Više od 30 ljudi poginulo u osvetničkim napadima SAD-a, čekaju se idući koraci: "Ovo je početak našeg odgovora" Američki borbeni zrakoplov oglasio se Biden Amerikanci počeli osvetničke napade na militante u Iraku i Siriji, pristižu prve vijesti o poginulima i ranjenima

Šef bombayske policije A.N. Roy u petak je izvijestio kako se muškarac poznat po imenu Rahil dovodi u vezu s napadima, ne želeći iznijeti pojedinosti o spomenutoj osobi.

Vladine protuterorističke postrojbe u četvrtak navečer objavile su fotografije dvojice osumnjičenih - Sayyada Zabiuddina i Zulfeqara Fayyaza. 

Nije objavljeno njihovo državljanstvo te nije poznato gdje su fotografije snimljene. Roy je policiji kazao kako su dvojica muškaraca u bijegu od polovine svibnja, kada su vlasti uhitile trojicu sumnjivih muslimanskih pobunjenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene