Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zajedno s 'osumnjičenim'

The Sun: Madeleine McCann viđena u Dubaiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija istražuje prijavu, prema kojoj je nestala britanska djevojčica Madeleine McCann navodno viđena u Dubaiju.

Anonimni 35-godišnji biznismen britanskoj je policiji rekao kako je nestalu djevojčicu, odnosno djevojčicu vrlo nalik njoj, vidio u studenom prošle godine ispred trgovačkog centra u Dubaiju, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istražitelj tvrdi da su ga napali 'Madeleine McCann je u SAD-u, oteli je pedofili' Slika nije dostupna Objavljena nova fotografija VIDEO: Tri godine od nestanka Maddie nova snimka

>> Slučaj nestanka Maddie McCann završio i na WikiLeaksu

'Muškarac je jako sličio osumnjičenom otmičaru s fotorobota, jer je imao zastrašujuće lice, brkove i bio je vrlo mršav. I žena koja je bila s njim bila je vrlo mršava. Iza njih sam vidio djevojčicu staru sedam ili osam godina u pratnji žene u crnom s prekrivenim licem', rekao je policiji navedeni biznismen.

Prepoznao je po očima i nosu

'Djevojčica je sličila mlađoj Madeleine s fotografija. Njezine oči i nos su me natjerali na pomisao kako se radi o nestaloj djevojčici', objasnio je. Istražitelji unajmljeni od strane roditelja nestale djevojčice provjeravaju mjesto na kojem je viđena djevojčica.

Podsjetimo, malena madeleine McCann oteta je dok je imala samo tri godine, u svibnju 2007. godine. Tada je bila s roditeljima Kate i Gerryjem McCann na odmoru u Portugalskom mjestu Praia da Luz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene