Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skoro 300 kila

Guinness proglasio najdeblju ženu na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako Guinness objavljuje rekorde za 2012. godinu tek za nekoliko dana, procurila je vijest o novoproglašenoj najdebljoj ženi na svijetu.

Ona je Pauline Potter, ima 47 godina i teška je čak 291 kilogram. No službeno mjerenje Guinness je obavio u veljači ove godina, a Paulina je uvjerena da je od tada dostigla 317 kilograma. U intervjuu za američki magazin People Paulina je javno obznanila da joj treba pomoć.

Pročitajte i ovo Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli" Slika nije dostupna Vratio joj se suprug Ima 330 kg i uživa u seksu šest puta dnevno!

Naime, iako je godinama bila sasvim zadovoljna sa svojim izgledom, s vremenom su joj dosadile prepreke na životnom putu i činjenica da ne može obavljati normalne životne situacije poput odlaska u kino ili vožnje biciklom. 'Probleme s težinom imam od osme godine i zapravo patim od kompulzivnog poremećaja hranjenja, odnosno ne mogu prestati jesti', kazala je Paulina koja se okolo vozi u električnim kolicima. No, odlučila je život dovesti u red. 'Samo me treba malo pogurnuti', kazala je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene