Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kobna igra skrivača: Šestgodišnjaka pregazio automobil ispod kojeg se sakrio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnji Marko Stojanović iz Valjeva preminuo je nakon što je u subotu navečer preko njegovog trbuha prešao automobil ispod kojeg se sakrio dok se igrao skrivača sa sestrom. Nesreća se dogodila na parkiralištu u blizini zgrade u kojoj je mališan stanovao.

Da tragedija bude veća, za volanom 'Mercedesa E-200' nalazio se D. T., koji je policiji i istražnom sucu ispričao da je s roditeljima mališana u prijateljskim odnosima.
Marko se sa starijom sestrom i prijateljicom igrao u dvorištu, u blizini stambene zgrade u kojoj je živio. U jednom trenutku odlučio se sakriti ispod Mercedesa koji se nalazio na parkiralištu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasan novinarski posao VIDEO: Umalo pregazili reportera - uživo! Slika nije dostupna Nagla promjena vremena Idući tjedan najviše temperature oko nule

Nekoliko trenutaka kasnije, u automobil je ušao D. T.,  s namjerom da ga preparkira kada je osjetio da je nešto zakačio kotačima. Ugasio je motor, ne sluteći da je mališan ispod vozila.
Prema izjavi koju je dao istražnom sucu, D. T. prije ulaska u automobil nije primjetio da se mali Marko sakrio ispod vozila.

'Izjavio je da je sjeo u automobil i pokrenuo ga kada je osetio nagli trzaj. Nakon toga je izašao i primjetio dječaka kako plače. S obzirom da ga je prepoznao, pitao ga je da li ga je pregazio, shvativši što se dogodilo. D. T. je potom dijete odmah prevezao u bolnicu,' rekla je sutkinja Branka Marković, dodajući da je D. T. u stanju potpunog šoka.

Iako su liječnici odmah reagirali, mališan je nakon sat i pol vremena preminuo zbog teških ozlijeda unutrašnjih organa.
Prema neslužbenim informacijama, Marko je najvjerojatnije čuo kada je vozač pokrenuo automobil i pokušao je da se izvuče ispod vozila, ali su mu u tom trenutku zadnji kotači prešli preko trbuha, nanoseći mu smrtonosne ozlijede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene