Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crnim kutijama ni traga

Identificirani kapetan i stjuard palog Airbusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trupla kapetana broda i stjuarda na letu AF 447 koji se srušio u more između Rio de Janeira i Pariza identificirana su među žrtvama pronađenim u Atlantskom oceanu, izjavila je u četvrtak glasnogovornica tvrtke Air Francea.

Dosad je pronađeno 50 tijela, dodao je u četvrtak Ured za istragu i analizu (BEA), zadužen za tehničku istragu o nesreći koja se dogodila 1. lipnja i u kojoj je život izgubilo 228 osoba. Brazilske vlasti su u nedjelju objavile da su identificirale 11 od 50 trupala zahvaljujući otiscima prstiju i zubnim kartonima: desetoricu Brazilaca - petoricu muškaraca i pet žena - i stranca muškog spola.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čekaju se podaci iz crnih kutija Air Franceov let 447: Francuzi izvukli prvo tijelo s dna Atlantika Slika nije dostupna Rezultati obdukcije putnika Airbusa 'Frakture sugeriraju da se zrakoplov raspao u zraku'

Air Franceov Airbus A330 srušio se u Atlantik iz još neutvrđena razloga. BEA je spominjala "prekide" u mjerenju brzine, rekavši ipak da se nesreća još ne može povezati s pito-cijevi u koje sumnjaju i sindikati pilota Air Francea. Crne kutije iz zrakoplova koje su presudne za utvrđivanje uzroka nesreće, još nisu pronađene. Pretraživanje mora radi pronalaska kutija s podatcima o letu nastavit će se i nakon 30. lipnja, kada one više ne bi trebale odašiljati signale, budući da se istražitelji nadaju da će se 'javljati' i nekoliko dana poslije. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene