Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazivanje prometne nesreće

I brat Oscara Pistoriusa na sudu zbog ubojstva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brata Oscara Pistoriusa, optuženog za ubojstvo djevojke Reeve, također se tereti za smrt jedne djevojke.

Brat Oscara Pistoriusa također će se naći na optuženičkoj i to zbog izazivanja nesreće 2010. godine u kojoj je život izgubila mlada motociklistica, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Sandra Hemme s obitelji Konačno na slobodi Pune 43 godine provela je iza rešetaka: Zločin za koji su je krivili šokirao je svijet, no policija je ignorirala jednu stvar Policija - 1 Kod Rijeke Nova tragedija na autocesti: Poginuo motociklist na A7

Carl Pistorius pojavio se pred sudom samo dva dana prije Oscarovog saslušanja u slučaju ubojstva Reeve Steenkamp. Carlov odvjetnik objasnio je kako bi se njegov branjenik mogao naći pred optužbom za ubojstvo na mah, sukladno južnoafričkom zakonodavnom sustavu. Suđenje će mu početi krajem ožujka.

>> 'Ako govori istinu, možda mu oprostim'

Podsjetimo, Oscar Pistorius pušten je uz jamčevinu da se brani sa slobode, a tereti ga se da je na Valentinovo ubio svoju djevojku. On se sudu branio rekavši da je na djevojku pucao misleći da se radi o uljezu, no britanski mediji danas pišu kako je policija potvrdila da je nesretna Reeva Steenkamp bila izudarana i palicom za kriket što bi njegovu obranu moglo lako baciti u vodu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene