Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Bin Laden obilježava 11. rujna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamistička internetska stranica objavila je da će uskoro prikazati novi video zapis vođe Al'Qaide, Osame bin Ladena, kako bi se obilježila šesta godišnjica napada na američke gradove 11. rujna 2001.

Na webu je objavljena i fotografija, očito s tog video zapisa, koja prikazuje bin Ladena koji izgleda starije u odnosu na prethodne fotografije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rušenje 'blizanaca' SAD se sjeća: Amerikanci obilježavaju 11. obljetnicu napada koji je promijenio svijet Slika nije dostupna Obamina administracija utvrdila SAD: Nemamo dokaze da su Pakistanci znali da je bin Laden kod njih

U priopćenju na internetu ne piše kada će se spomenuti video točno objaviti. Za islamističke internetske stranice odgovoran je medijski ogranak Al'Qaide, al-Sahab.

Bin Laden je posljednji put prikazan na videu povodom američkih predsjedničkih izbora u studenom 2004. Od tada je uputio više audio poruka, a posljednja, u kojoj poručuje da će se boriti protiv SAD-a svagdje u svijetu, objavljena je u srpnju 2006.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene