Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hugo Chavez otkazao posjet UN-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Venezuele Hugo Chavez odlučio je otkazati sudjelovanje na Općoj skupštini UN-a, objavilo je danas venezuelansko ministarstvo komunikacija i informiranja.

Venezuelanski šef države, čiji se govor pred UN-om očekivao u srijedu, odustao je od putovanja zbog prezauzetosti, ističe se iz istog izvora.

Pročitajte i ovo Rishi Sunak, britanski premijer Izglasan zakon Pala je odluka: Ujedinjeno Kraljevstvo tražitelje azila šalje u Ruandu, stigao odgovor UN-a Aleksandar Vučić suočavanje s istinom Vučić u UN-u pozvao na glasanje protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici: "Ne samo da neće dovesti do mira..."

Chavez, jedan od rijetkih čelnika koji podržava iranski nuklearni program, trebao bi u srijedu u Caracasu ugostiti iranskog predsjednika Mahmuda Ahmadinedžada s kojim dijeli neprijateljske stavove prema SAD-u.

Njih bi dvojica, već potpisnici brojnih sporazuma o suradnji u
području energetike, trebala položiti kamen temeljac petrokemijskog kompleksa koji zajednički grade u Venezueli.

Chavez se "proslavio" na prošlogodišnjem zasjedanju Opće skupštine UN-a kada je za govornicom "namirisao sumpor" i ustanovio da je tamo bio vrag - američki predsjednik George W. Bush.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene