Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Studentica medicine

Ubila dvije starice da bi vidjela kako ljudi umiru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska studentica medicine priznala je ubojstvo dvije starije susjede, jer je željela svjedočiti pravoj smrti. ‘Ovdje je prskala njihova krv kada sam je udarila', potpuno je mirno opisala 24-godišnja Tatiana B., stanovnica Dzerzhinska u centralnoj Rusiji koja je studirala medicinu

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar građani sumnjaju u nepristranost Božinović o ubojstvu u Osijeku i radu osječke policije: "Da su policijski dužnosnici kojim slučajem bili sami tamo..." Uhićen ubojica - 1 "Ne možeš mi to pisati" Detalji o ubojstvu studentice Mihaele: "On kao policajac može 24 sata nositi oružje, ali ne smije se igrati s njim"

Prva je žrtva bila 85-godišnjakinja koja je Tatianu poznala od rođenja. Starica ju je dobrovoljno pustila u stan, a kada joj je okrenula leđa Tatiana ju je udarila sa sjekirom šest puta u vrat i glavu. Nakon što je promatrala kako starica umire, Tatiana je oprala svoje oružje i tiho napustila stan iz kojeg nije ništa uzela zbog čega je policija isprva bila zbunjena, piše monews.com.

Nitko nije posumnjao u Tatianu, kći uglednih roditelja i odličnu studenticu. Međutim, nakon nekoliko tjedana, na sličan je način ubijena još jedna starica, pa je policija odlučila ispitati i Tatianu. Ona je ubojstva odmah priznala i policiji otkrila mnogo detalja vezanih za ubojstva. 'Tijekom ispitivanja, rekla je da je željela svjedočiti trenutku prave smrti', kazao je policajac novinarima. Trenutačno čeka suđenje. Snimku razgovora Tatiane i policije možete pogledati u priloženom videu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene