Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štede i voze luksuzno

Hrvatski ministri zbog voznog parka srbijanskih kolega 'puknut će' od zavisti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući velikodušnosti Japana, srbijanska Vlada ima vjerojatno najluksuzniji vozni park u regiji.

Svi srbijanski ministri uskoro će voziti luksuzne Lexuse. Jedino će premijer Aleksandar Vučić ostati bez japanskog hibridnog automobila, doznaje Blic.

Naime, Japan je odlučio Srbiji pokloniti 150 ekoloških vozila - Lexuse, Mazde i Toyote. Automobile je Srbiji uručio japanski veleposlanik u Beogradu Masafumi Kuroki koji je istaknuo je da su poklonjena vozila s najnaprednijom tehnologijom zaštite okoliša, s minimalnom emisijom ugljičnog dioksida.

Vučić: Razgovarat ću s Milanovićem nakon Uskrsa

Ministri Vlade Srbije do sada su se uglavnom vozili 'audi šesticama'. Prije Nove godine premijer Vučić je najavio novo kresanje troškova za službene automobile, a poklonjene limuzine bi se vjerojatno trebale uklopiti u Vladine mere štednje, zaključuje Blic.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Damir Habijan fascinantno mu je Habijan poručio oporbi: "Priznajte da ste izgubili" Tomislav Zigmanov, predsjednik Demokratskoga saveza Hrvata u Vojvodini i hrvatski zastupnik u Skupštini Srbije Vučić objavio Žigmanov ponovno dobio mandat u resoru srbijanske vlade: "Potvrda o mojem predanom radu"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene