Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razotkrili ga prolaznici?

"Hrabri" izvjestitelj bori se s uraganom Florence, a onda slijedi obrat...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Urnebesni video pokazuje hrabrog izvjestitelja koji se bori s uraganom Florence, koji je, čini se, ipak malo pretjerao i sve predramatizirao.

Lavinu reakcija izazvao je video koji pokazuje izvjestitelja Weather Channela koji je priredio popriličnu dramu tijekom izvještavanja o uraganu Florence u gradu Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Nevrijeme pano Dramatičan trenutak VIDEO Pogledajte trenutak kada je vjetar otrgnuo reklamni pano i odbacio ga prema autobusu punom putnika Impresivni prizori prirodnih fenomena - 4 impresivni fenomeni VIDEO Snaga prirode: Pogledajte fascinantne prizore erupcije vulkana i meteora koji je obasjao noćno nebo

Video koji kruži Twitterom prikazuje novinara koji se bori s bjesnećim uraganom, jakim vjetrom, kojima je on nastojao doskočiti ukopavajući se u zemlju kako bi lakše mogao izvještavati .

Dok se novinar kreće lijevo-desno i bori sa snažnim vjetrom, iza njega se vide prolaznici koji se lagano šetaju, što ukazuje na činjenicu da vjetar nije bio baš toliko jak i da je izvjestitelj sve izdramatizirao.

Tako dramatično! Novinar Weather Chanela se bori za svoj život, a dva muškarca samo lagano šetaju, # HurricaneFlorence, komentirao je jedan korisnik u tvitu koji se svidio više od 256.000 ljudi.

 

Oglasio se i Weather Channel koji je u službenom priopćenju naveo da je iscrpljenost novinara glavni razlog između njega i stanovnika koji se vide na snimci. "Važno je napomenuti da dvoje pojedinaca u pozadini hodaju na betonu, a Mike Seidel nastoji zadržati svoju ravnotežu na vlažnoj travi", stoji u priopćenju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene