Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitoni, kobre...

Horor prizor: Policija upala u stan i pronašla mrtvog muškarca okruženog sa 125 zmija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je pronađen mrtav u svojoj kući, okružen desecima zmija. Mnoge od njih su otrovne.

Susjedi su alarmirali policiju nakon što su otišli u kuću u američkoj državi Maryland i otkrili muškarca kako leži na podu, bez svijesti. Kada su policajci stigli, pronašli su 125 zmija otrovnica i neotrovnica, uključujući pitone, kobre i zmije zvečarke. Najveći je navodno bio burmanski piton.

Iako su bili u spremnicima, pozvani su stručnjaci za kontrolu životinja.

Glasnogovornica Animal Control centra rekla je za BBC da su sve zmije smještene u organizacije izvan države s odgovarajućim ovlastima,  i/ili dozvolama. Dodala je da će neke od životinja možda privatno udomiti ovlašteni voditelji. U Marylandu je protuzakonito posjedovati zmije otrovnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Živi užas Stravično buđenje: Zmija im se uvukla u krevet, kamera snimila njihove reakcije

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wow! ''Bojim se zmija, ali ovo je preslatko!'' Jedna zmija osvojila cijeli internet, provjerite kako

Za sada neidentificirani 49-godišnjak proglašen je mrtvim na mjestu događaja. Uzrok smrti još nije utvrđen, ali policija kaže da nema dokaza o prekršaju. Napravit će se obdukcija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene