Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duga 10 centimetara

Horor: Tinejdžeru iz dušnika izvadili živu pijavicu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici u kineskom gradu Yibinu prošli su petak 16-godišnjaku iz dušnika izvadili živu 10-centimetarsku pijavicu.

Prije dva mjeseca 16-godišnji Tao Jiayuan počeo se osjećati bolesno, a glas mu je postao hrapav. Njegova je majka mislila da se prehladio i dala mu lijekove, no ništa nije pomagalo. Tao se osjećao sve slabije i gubio je na težini. Kada je počeo imati poteškoće u disanju obitelj ga je odvela u bolnicu. Liječnici su mu u dušniku otkrili pijavicu i u petak je operiran.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Iako se to rijetko događa pijavice mogu pronaći način kako ući u ljudsko tijelo. 'Uglavnom ulaze baš u dušnik ili u nos', kazao je dr. Chen Bing, liječnik koji je vodio operaciju.

Pijavice, koje se hrane krvlju, najčešće žive u vodi - potocima, jezerima, rižinim poljima. 'Vjerojatno ju je 'pokupio' dok je radio u polju', kazao je tinejdžerov otac Tao Chuanhua te dodao kako lokalno stanovništvo u planinskim područjima tijekom rada u polju vodu često pije direktno s izvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene