Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Katastrofalna greška vozača

Horor nesreća u Argentini: U naletu vlaka na autobus 11 mrtvih, 212 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autobusa u Buenos Airesu napravio je fatalnu grešku, procijenivši da bi mogao projuriti ispred nadolazećeg vlaka.

Njegova kobna greška prouzročila je katastrofalnu nesreću, u kojoj je došlo do naleta vlaka na autobus, pri čemu je poginulo 11 osoba, a njih 212 je ozlijeđeno, 20 od kojih teže. Među poginulima je i sam vozač autobusa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede

Šokantna nesreća i trenutak udara, snimljeni su nadzornim kamerama. Autobus je uspio doći napola pružnog prijelaza, no tada ga je udario vlak i prikliještio uz peron stanice, pritom iskočivši iz tračnica.

Devetero ljudi poginulo je na mjestu događaja, dok je dvoje preminulo kasnije u bolnici. Svjedoci su lokalnim medijima rekli kako je mjesto nesreće izgledalo zastrašujuće te da je sve bilo puno krvi. 'Vidjela sam ljude i krv posvuda. Ljude kako leže po podu i druge kako gaze preko njih, pokušavajući izaći van iz vlaka i autobusa', rekla je svjedokinja Constanza, a prenosi agencija AP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene