Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostala u Washingtonu

Hillary Clinton napao želučani virus, odgodila putovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hillary Clinton je morala na 24 sata odgoditi put u Maroko jer ju je napao želučani virus. Ipak, trebala bi stići na vrijeme na početak sastanka 'Prijatelja sirijskog naroda'.

Američka državna tajnica Hillary Clinton zbog zdravstvenih je razloga odgodila s ponedjeljka na utorak svoj posjet Marrakechu gdje u srijedu treba sudjelovati na konferenciji "Prijatelji sirijskog naroda", rekao je jučer njezin glavni savjetnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Većinom civili Užas na Bliskom istoku: Izrael napao Siriju, najmanje 38 poginulih Slika nije dostupna Prvi intervjuu nakon izbora Hillary Clinton: "Trebamo raznijeti Asadove zračne baze"

>> Clinton osudila gradnju židovskih naselja

"Naš polazak u Maroko je pomaknut s ponedjeljka na utorak jer [Clinton] ima želučani virus. Sutra (ponedjeljak) u Washingtonu nema ništa na rasporedu", rekao je u elektroničkoj poruci savjetnik i glasnogovornik američke državne tajnice Philippe Reines.

Clinton i njezino izaslanstvo trebali su jutros poći iz Washingtona u Marrakech, u okviru mini turneje tijekom koje treba posjetiti Maroko, Tunis i Abu Dhabi, prijestolnicu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Očekuje se da će Clinton u srijedu sudjelovati na 4. međunarodnoj konferenciji skupine "Prijatelji sirijskog naroda" na kojoj će se odlučiti o povećanju pomoći sirijskoj oporbenoj koaliciji i o njezinu punom političkom priznanju, napose u Washingtonu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene