Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladi junak

Heroj u susjedstvu: Ženu porodio na betonu ispred bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Cvetković sretan je jer je sve prošlo na najbolji mogući način.

Nikola Cvetković, mladi medicinski tehničar zaposlen u bolnici u Kragujevcu, porodio je u subotu ženu na betonu ispred zgrade bolnice.

Pročitajte i ovo Noćni klub - 2 Ključ u bravu Vlasnik karlovačkog kluba nakon opasnog incidenta za DNEVNIK.hr: "Definitivno zatvaram, ništa nije vrijedno ovoga" Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

Nikola inače radi na jedinici intenzivnog liječenja, a u subotu ujutro kroz prozor je ugledao muškaca koji je na rukama nosio ženu i onda je nekoliko trenutaka kasnije spustio na beton, piše Telegraf.

Zgrabio je prva kolica i otrčao do žene koja se previjala od bolova i govorila da je beba krenula. Iako joj je Nikola govorio da izdrži još malo, vremena za transport ipak nije bilo.

Ovako još NIKAD nije rođena nijedna beba!

'Vidio sam glavicu bebe. Okrenuo sam se mahnuo rukama kolegicama iz jedinice intenzivnog liječenja koje su gledale s prozora da odmah dođu', prisjetio se Nikola subotnjeg jutra. Trudnici je poručio da je porođaj krenuo i da nemaju što čekati. Bio je dovoljan jedan napon i dječak je bio u Nikolinim rukama.

U međuvremenu su stigle i medicinske sestre koje su umotale bebu u gaze, a za njima je stiglo i pojačanje iz rodilišta.

'Kada je sve završilo vrtio sam film u glavi bezbroj puta i tek tada sam se uplašio. Beba mi je mogla ispasti', priča Nikola koji je sretan jer je sve prošlo na najbolji mogući način.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene