Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema produžetka

Hamas i službeno objavio kraj primirja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radikalni pokret Hamas u petak je i službeno objavio da je šestomjesečno primirje s Izraelom završeno i da neće biti produženo.

U izjavi koju je u Gazi objavilo oružano krilo Hamasa (Brigade al Qassama), navodi se da je primirje završeno i optužuje se Izrael zato što neće biti produženo, javio je izraelski radio. 

Pročitajte i ovo Izraelski ministar ozlijeđen u prometnoj nesreći Nije prva nesreća Prevrnuo se automobil u kojem je bio kontroverzni izraelski ministar: Nije bio sam Raketiranje u Gazi puštanje talaca Hamas o povijesnom sporazumu s Izraelom: Objavili što će se dogoditi u četvrtak ujutro

>> Izrael se nada nastavku primirja u Gazi

>> Hamas prihvatio Abasovu ponudu za dijalog

Egipatsko ministarstvo vanjskih poslova izrazilo je žaljenje zbog ovog poteza i reklo da će zbog toga jedino palestinsko stanovništvo snositi posljedice.

Viši izraelski vojni dužnosnik kazao je da će se izraelske oružane snage ponašati u skladu sa stanjem na terenu. 'Ako bude tiho i izraelska vojska će biti tiha', kazao je on.

Sa Pojasa Gaze se na izraelski teritorij ispaljuju rakete za koje pripadnici palestinskih skupina kažu da su odmazda za izraelsko nasilje, a Izraelci kažu da provode ciljane napade kako bi spriječili i kaznili počinitelje raketnih napada

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene