Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Tko pod drugim jamu kopa...

Gurnuo djevojku u izlog, a krhotine ubile njega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su posvađali na ulici, 30-godišnji muškarac tri je uta gurnuo ženu u izlog, a kada su kroz njega na kraju i propali na njega pale krhotine stakla. Ozljede su bile toliko teške da je u kratkom roku iskrvario i umro.

Svađa se dogodila noćas oko 2 sata, gotovo u samom centru Londona, ispred trgovine 'Banana Republic'. Očevici kažu kako se par posvađao te kako je muškarac čak tri puta 'lupao ženom o izlog'. Staklo je na kraju ipak popustilo i upali su u izlog. Krhotine stakla koje su pale na njih ozlijedile su muškarca. Iako su policija i Hitna pomoć na mjesto događaja stigli vrlo brzo, nije mu bilo pomoći. Pretpostavlja se da mu je staklo prerezalo jednu od arterija, no detalji će se znati tek nakon obdukcije.

Pročitajte i ovo Slike iz svemira (Foto: Twitter) - 23 može izazvati lančanu reakciju Rusija testirala oružje? Vojska SAD-a primijetila krhotine u svemiru Poreč bez plastike! - 3 stop plivanju u plastici Prvi veliki grad koji je rekao zbogom plastici: "Cilj nam je bio utjecati na ljude da uopće na stvaraju otpad"

Žena, također 30-godišnjakinja, hospitalizirana je zbog brojnih porezotina. Nijedna srećom, nije opasna po život. Pretpostavlja se kako su oboje bili beskućnici, piše Daily Mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene