Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progutala trokatnicu

Golema rupa nastala zbog vibracija kamiona?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Geolozi su razmotrili uzroke stvaranja goleme rupe duboke 30 metara, promjera 20 metara koja je nakon prolaska tropske oluje Agatha u središtu Guatemala Cityja progutala jednu trokatnicu.

Prema prvim pretpostavkama direktora za geologiju Državnog centra za koordinaciju tijekom katastrofa Davida Monterrosa, teren je bio oslabljen na razini sjecišta cijevi vodovoda glavnog grada te srednjoameričke zemlje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obustavljen promet Policija u Amsterdamu evakuirala stanicu metroa: Na mjestu događaja stručnjaci za eksploziv Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila

Nitko nije stradao pošto je kuća bila prazna. Odrone unutar rupe pratila je glasna jeka. Tristo stanovnika te četvrti pozvano je na evakuaciju.

>> VIDEO: Oluja Agatha ostavila goleme rupe u zemlji

Predsjednik udruge stanovnika te četvrti je rekao da su stvaranje rupe prouzročile neprestane vibracije tijekom prolaska kamiona čistoće čije se glavno odlagalište nalazi u blizini. Agatha, prva oluja u sezoni ciklona, ovog je vikenda usmrtila najmanje 152 ljudi, a više od stotinu ih se smatra nestalima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene