Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olujno nevrijeme

Grom udario u slovensku gostionicu, troje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ratežu pored Novog Mesta grom je udario u otvoreni dio gostionice. Ozlijeđen je francuski bračni par te jedan slovenski državljanin.

Tri osobe ozlijeđene su u ponedjeljak nešto prije podneva u restoranu u naselju Ratež kod Novog Mesta (Slovenija), kad je dio gostionice koji je na otvorenom pogodio grom.

Pročitajte i ovo Poplava u Francuskoj Velika tragedija Oca i dvoje djece odnijela poplava dok su pokušavali prijeći most: Sedmero ljudi nestalo u velikoj oluji koja je pogodila europsku zemlju Munja Korisni savjeti Što učiniti u slučaju udara groma i kako ga izbjeći? Hitnjaci poručuju: "Korisno je pravilo 30 + 30, a ako se ovo dogodi, možete postati sljedeća meta"

Policija je potvrdila da je grom udario ispred restorana te da je unesrećenima medicinska ekipa pružila hitnu medicinsku pomoć, a svi su prevezeni u bolnicu.

>> Preminuo mladi nogometaš kojeg je udario grom za vrijeme utakmice

Nastradali su jedan bračni par iz Francuske te jedan slovenski državljanin. Vlasnik gostionice Rok Vovko izjavio je za televizijsku postaju POP-TV da je grom udario u goste upravo u trenutku kad su se sa tanjurima u rukama spremali iz vrtnog dijela restorana preseliti u zatvoreni dio jer se spremala oluja.

Muškarac koji je u udaru groma teže ranjen ima ozljede ruke i prsnog koša, javljaju mediji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene