Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stariji od dvojice mladih nogometaša koji su stradali nakon što je grom udario u teren za vrijeme utakmice u Novoj Rači kod Bjelovara, izgubio je bitku za život.


Kako nam je potvrđeno u PU bjelovarsko-bilogorskoj, bolnica im je službeno dojavila da je nesretni 16-godišnjak od težine ozljeda preminuo. Liječnici su poduzeli sve da ga vrate iz duboke kome, ali poremećaj srčanog ritma i druge ozljede od udara groma bili su preteški.

Drugi dječak stabilno

Vezani članci Slika nije dostupna U bjelovarskom Domu za starije hitan inspekcijski nadzor Slika nije dostupna Susjed Drago je izvlačio umirovljenike iz doma

Stanje drugog dječaka, iz Brezovca, koji se također nalazio na igralištu u trenutku udara groma je stabilno, doznaje se u bjelovarskoj bolnici.

Do nesreće s tragičnim posljedicama došlo je jučer oko 17:15 sati za vrijeme nogometne utakmice pionirskog uzrasta. Na području Nove Rače u tim je trenucima sijevalo i u jednom udaru groma u teren stradala su dvojica dječaka.

>> Bjelovar: Poginuo od udara groma

'Počela je utakmica, mi smo navijali za našu ekipu. Padala je kišica i samo je odjednom udario grom. Jako se čulo i sve je zabljesnulo. Djeca su počela trčati u svlačionicu. Vidjeli smo da dva dečka leže na tlu. Kad smo došli do njih jedan dečko se počeo tresti, a drugi je ležao', rekao je svjedok ovog događaja.

Stradali dječaci rođeni su 1999. i 1997. godine. Stariji dječak zadobio je ozljede opasne po život i u kritičnom je stanju prevezen u OB Bjelovar, gdje je nažalost tijekom jutra izgubio bitku za život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook