Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna navika

Evo koju bolest liječi GRLJENJEM!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon preseljenja u veliki grad, Melinda Schmidt je počela tražiti način kako se povezati s ljudima. Tako je kroz godinu dana svaki dan grlila potpune strance.

Teško je preseliti se u veliki grad, ako ste proveli čitav život živeći u maloj zajednici u kojoj svatko svakog zna i svi su bliski. Melinda Schmidt je to otkrila na teži način.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Važnost grljenja Zagrlite nekoga, danas je međunarodni dan zagrljaja Slika nije dostupna Video: Svizac u Jeleninom zagrljaju

>> Kako biste vi reagirali da vam se ovo dogodi?

Osjećala je nostalgiju, pa se zarekla da će svaki dan zagrliti nepoznatu osobu i tako godinu dana, a sve kako bi lakše prebrodila nostalgiju.

Međutim, grljenje joj je ubrzo postao način života, pa je, iako je prošlo onih zadanih 365 dana, Melinda ljude nastavila grliti.

'Nikada neću prestati grliti strance i ljude koje sam tek upoznala, jer je to potpuna promjena načina života', kazala je u videu koji prikazuje njezinu čudnu naviku.

Ono što Melinda radi zvuči poprilično nevino, ali biste li vi pristali zagrliti potpunog stranca da vam priđe i traži to od vas? Ne bi to svatko učinio, ali njezina je prednost u tome što ima dražestan osmijeh koji omekša i najtvrđe srce i dopusti joj da ga zagrli.

Kao što možete vidjeti u videu, ova mlada žena ležerno priđe ljudima i pita može li ih zagrliti. Neki su sumnjičavi oko njezinih motiva, ali na kraju ipak pristanu na zagrljaj.

Uglavnom bira ljude koji očigledno imaju loš dan i kaže da odmah može vidjeti razliku koju učini njezin zagrljaj. 'Sav taj stres kao da nestane. U tim se trenucima osjećam kao milijunaš koji dijeli svoje bogatstvo s onima kojima to stvarno treba', rekla je.

Sad kad je našla novi način za povezivanje s ljudima, Melinda ne razmišlja o prestanku. 'Grljenje je postalo dio mog života. Osjećam se tako dobro dok to radim, ne mogu sada prestati.', dodala je. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene