Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Greška zaposlenika

VIDEO Kaos u beogradskoj zračnoj luci: Pomiješali putnike, žena pala u nesvijest

Kaos u beogradskoj zračnoj luci
Kaos u beogradskoj zračnoj luci Foto: moj_beo_grad_/Instagram
Zaposlenici zračne luke Nikola Tesla greškom su pomiješali putnike te je na beogradskoj zračnoj luci nastao potpuni kaos.

Više od 20 domaćih i međunarodnih letova iz beogradske zračne luke Nikola Tesla kasnilo je, neka su polijetanja otkazana zbog naknadnih sigurnosnih provjera u nedjelju kasno popodne i navečer, a posljedično će kasniti i više povratnih letova nacionalne kompanije Air Serbia, uključujući i let Beograd - Zagreb.

Zbog greške zaposlenika zračne luke Nikola Tesla u Beogradu pomiješali su se putnici koji su stigli iz Skopja i oni koji su trebali otputovati, te je zbog toga u zračnoj luci nastao kaos, a brojni su letovi zbog toga morali biti otkazani.

Pročitajte i ovo Ilustracija dvije velike zračne luke Zbog oluje: U Europi otkazano više od 200 letova

Zbog silne gužve i strke oko svega jedna je žena pala u nesvijest.

U jednom se trenutku u zračnoj luci nalazilo 800 putnika koji su morali biti evakuirani zbog kontrole, piše Telegraf

 

 

 

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Tisuće bez struje Stravična ledena oluja odnijela 89 života u SAD-u: Kaos u cijeloj zemlji

Kaos je nastao oko 17 sati, a osoblje zračne luke od policije je zatražilo da prekine kontrolu dokumenata putnika na izlazu iz zemlje sve dok se tranzitna zona potpuno ne isprazni te ponovi sigurnosni pregled svih onih koji su bili u njoj.

Pomoćnica ministra građevinarstva, prometa i infrastrukture Verica Ječmenica priopćila je da "operater aerodroma jedini snosi odgovornost za probleme koji su nastali".

Zračnom lukom u Beogradu kao koncesionar upravlja francuska tvrtka Vinci, a današnji incident jedan je u nizu njih za koje resorno ministarstvo krivcem vidi vodstvo tog aerodroma.

Ministarstvo je naložilo izlazak inspekcija koje će po završetku nadzora "pokrenuti postupke protiv operatera i odgovornih osoba prema Zakonu o zračnom prometu", priopćeno je večeras.

"Aviokompanije koje su pretrpjele štetu rješavat će svoje odnose s operaterom aerodroma koji je za štetu odgovoran”, poručila je pomoćnica ministra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene