Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je čuo da je dobio nekoliko milijuna funti na lotu, Graham Nield napokon je skupio hrabrosti i zaprosio svoju partnericu Amandu Vickers.


Graham Nield, dobitnik lota iz Batleyja u Velikoj Britaniji, napokon je skupio hrabrost da zaprosi svoju dugogodišnju partnericu Amandu Vickers nekoliko trenutaka nakon što je otkrio da je na lotu dobio 6,6 milijuna funti na jackpotu (oko 51,5 milijuna kuna), piše Daily Mail.

>> 'Oceanovih 16' iz javne garaže postali milijunaši

Vezani članci Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) I ovu će godinu obilježiti kraljevsko vjenčanje i to posebno: Princeza Beatrice reći će da svom zgodnom Talijanu Listić lutrije (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Jedan sretnik dobio je još milijun razloga za sretan Uskrs: Izvučen dobitnik jackpota na lotu 6/45

Graham Nield (55) rekao je da je svoju djevojku Amandu Vickers (48) pokušao zaprositi nekoliko puta, ali bi se uvijek uplašio.

'Nedavno smo otišli na Tenerife i ja sam planirao zaprositi Amandu. Ali, svako jutro za doručkom bio sam previše nervozan i riječi jednostavno nisu izlazile iz usta. Kad sam otkrio da sam dobio na lotu jednostavno mi je izletjelo: Hoćeš li se sada udati za mene?' Ona je odgovorila: 'Da, ali ne zato što si dobio novac, već zato što te volim'', ispričao je Nield.

Ona kaže da se ovom pitanju nadala posljednjih 10 godina. 'To što me zaprosio značilo mi je mnogo više nego novac. Više sam uzbuđena zbog vjenčanja', rekla je Vickers.

Kada su je upitali je li Nield romantičan, sa smiješkom na licu odgovorila je potvrdno. 'Kada smo sami, romantičan je, ali kada su oko nas ljudi, onda ima strogi izraz lica', rekla je Vickers.

Vickers i Niled već su jednom bili u braku s drugim ljudima, a zajedno su posljednjih deset godina. Iz prijašnjih veza imaju petero djece i 13 unučadi. Njih i svoje prijatelje će, kažu, pozvati na veliku proslavu vjenčanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook