Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Građevinski radnik iz BiH prijavio je kako ga je u sarajevskom predgrađu Ilidža, kolega natjerao da ga seksualno zadovolji nakon čega je sve snimio mobitelom. Policija slučaj još istražuje.


Sarajevsko tužiteljstvo je izvijestilo kako je zbog bludničenja nad kolegom, u srijedu priveden 23-godišnji Alen Grabovac iz Tuzle. Mladić, kojeg je 23-godišnji kolega, D. A. iz Vareša, prijavio zbog navodnog seksualnog zlostavljanja, nakon saslušanja je pušten na slobodu.

Vezani članci prosvjedi u BiH U jednom danu 73 preminule osobe: U BiH kritično u dva grada, pooštravaju se mjere i jačaju prosvjedi COVID odjel u sarajevskoj bolnici - 1 Loše vijesti iz susjedstva: Ponovno velik broj novozaraženih, na snazi dodatne restrikcije

D. A. je policiji ispričao kako mu je 8. rujna Grabovac priprijetio da će ga, ukoliko ga seksualno ne zadovolji, njegovi prijatelji premlatiti. 

Prema navodima iz medija Grabovac opovrgava da je zlostavljao kolegu, a D. A. tvrdi kako je njegov zlostavljač sve snimio mobitelom. Mobitel policija još nije pregledala, a Grabovac će za zlostavljanje biti optužen jedino pronađe li se snimka.

Obojica mladića su zaposlenici građevinske tvrtke "Ahidron - građenje". Direktor je za navodni slučaj seksualnog zlostavljanja doznao tek od novinara. Policijska istraga je u tijeku.