Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije komentirao drogiranje

Gradonačelnik koji puši crack ispričao se 'za sve svoje pogreške'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rob Ford, gradonačenik Toronta danas se na jednoj radijskoj postaji ispričao 'za sve svoje greške'.

Gradonačelnik Toronta javno se ispričao zbog svojih pogrešaka. Gostujući na radijskoj postaji, Rob Ford nije komentirao spornu snimku, na kojoj navodno konzumira drogu. Policiju je pozvao da snimku objavi, jer stanovnici Toronta to zaslužuju.

Pročitajte i ovo Kandidat ekstremno desnog AfD-a pobijedio za gradonačelnika na istoku Njemačke Dobio gotovo 60 posto glasova Raste popularnost ekstremne desnice: Kandidat AfD-a pobijedio za gradonačelnika na istoku Njemačke Slika nije dostupna Nikki Benz Želi postati gradonačelnica!

Gradonačelnik Ford priznao je i kako rješava problem prekomjernog uživanja u alkoholu. Unatoč brojnim pozivima da podnese ostavku, gradonačelnik to odbija učiniti.

>> UHVAĆEN NA SNIMCI: Gradonačelnik puši crack, a njegov vozač dila 'travu'?!

'Prvi priznajem da nisam savršen. Griješio sam i sada se jedino mogu ispričati za svoje pogreške. Iskreno se ispričavam svojoj obitelji, građanima, poreznim obveznicima ovog divnog grada i svojim kolegama u gradskoj upravi Toronta. Na žalost, prošlost ne mogu promijeniti. Mogu samo iz nje učiti. Uvjeravam vas, to i činim', kazao je gradonačelnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene