Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baš ga briga

VIDEO Gradonačelnik divljao po autocesti 200 na sat!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković divljao je po slovenskoj autocesti na putu prema Kopru, vozeći 200 kilometara na sat.

U društvu svoje supruge Mije, Janković je prema Kopru vozio njihovom Mercedesu E klase, prenosi Slovenske Novice. Postoji čak i video snimka te vožnje, na kojoj se jasno može vidjeti kojom brzinom se automobil kretao.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 2 nasrnuo na njih VIDEO/FOTO Policija otkrila detalje drame u centru Ljubljane: Mladi muškarac već je sudjelovao u sličnom incidentu 2020.

>> Janković osumnjičen za zloporabu položaja pri gradnji Mercatora

Unatoč ograničenju maksimalne brzine od 130 kilometara na sat na autocesti, Janković je to očito ignorirao te premašio tu granicu za punih 70 kilometara na sat. Kazna za prebrzu vožnju u Sloveniji je devet kaznenih bodova te do 400 eura.

Ako dobije kaznu za ovaj prekršaj, ljubljanski gradonačelnik pridružit će se po prometnom prekršaju svojem sinu Damjanu. U niže priloženom videu možete vidjeti snimku te vožnje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene