Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gore na stotine svijeća

'Ovo je najgore što si čovjek može zamisliti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Haltern am See zavijen je u crno. Učenici u tišini oplakuju svoje profesorice, prijatelje i kolege, njih ukupno 18 koji su se s kobnim letom Gewrmanwingsa vraćali s razmjene učenika.

Na ulazu u školu Joseph-König-Gymnasium u njemačkom mjestu Halternu gori na stotine svijeća. Učenici u tišini oplakuju svoje profesorice, prijatelje i kolege, njih ukupno 18 koji su se s kobnim letom Gewrmanwingsa vraćali s razmjene učenika.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

'Ovo je zasigurno najtužniji dan u povijesti ovog grada. Ovo je najgore što si čovjek može zamisliti', rekao je gradonačelnik Halterna.

Stručnjaci zapanjeni neobjašnjivim ponašanjem pilota Airbusa A320

Mnogi učenici su u šoku. Među njima i Jana, učenica 11. razreda koja je u padu zrakoplova izgubila najbolju prijateljicu i koja zbog šoka o svemu priča kroz smijeh. 'Moja prijateljica je vesela i nasmijana djevojka, a sad je uništena. Čovjek ne zna kako da se nosi s time', rekla je za Frankfurter Allgemeine Zeitung.

'Kad su nas nazvali i rekli da se avion srušio, ponadao sam se da su naši učenici možda zakasnili na let. Ubrzo smo saznali da su ipak bili u avionu', rekao je ravnatelj škole Ulrich Wessel. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene